Matkanvarrelta

Ugasiilit Nuuksiossa

(Majakka - Leiri tarppo, LA 20.5.2018)

Saavuimme Nuuksion parkkipaikalle noin klo 12.00 lauantaina 20.5. Muut olivat oikealla parkkipaikalla, paitsi ryhmän johtaja. Tästä seurasi 20 minuuttia turhaa säätöä.

Hetken kävelyn jälkeen saavuimme leiripaikalle ja pystytimme teltat. Kahdella vartion jäsenistä oli vaikeuksia teltan kasaamisessa, ja toinen heistä lukittiin vessaan, koska muut halusivat "yllättää" heidät valmiiksi kasatulla teltalla.

Nyt oli aika syödä maatilan eläimiä, eli kanaa ja nuudeleita. Ruoka maistui hyvältä (kuten kaikki keskellä ei mitään). Yhden vartion jäsenistä haarukkka lusikkaveitsivempeli meni rikki koska nuudeli oli niin hyvässä kunnossa.

Seuraavana vuorossa oli tiskaus. Tiskasimme järvivedellä. Tiskatessa eräs trangia lähti ajelemaan järvelle mukanaan tiskiainepullo. Älykkään päättelykyvyn tuloksena kaksi vartion jäsenistä lähti uimaan trangian perään.

Tuossa vaiheessa oli vapaa-aikaa, jolloin menimme pyörimään eri paikkoihin, heiteltiin kiviä järveen ja oltiin piilosta. Noin 2h jälkeen menimme syömään hot doggeja jotkut hieman paloi.

Sen jälkeen istuttiin nuotion ääressä ja oltiin vitsikilpailua suu täynnä vettä. Istuttiin nuotiolla melkein koko yön, jonkun random miehen kanssa joka sai kuunnella meidän 'kauniita' keskusteluita.

Kello neljä käveltiin järven toiselle puolelle kuvaamaan auringon laskua, mutta se nousikin.

Aamulla yksi teltta näytti tältä, kun kolme

ihmistä oli valvonut koko yön.

Aamulla kanssa sytytettiin uudestaan nuotio ja paistettiin aamupalaksi pekonia ja nutellaleipiä jotka oli hyviä.

Aamupalan jälkeen siivottiin alueemme ja lähdettiin kohti parkkipaikkaa käppäilemään, jossa odotettiin kyytiä,

Kaikki ei kyllä mahtunut samaan autoon, joten menimme kolmella eri kyydillä.

Maailma on pyöreä edelleen: Tinja, Ada, Iida, Isabel, Mia.